Friday, August 12, 2011

Love, Nora

haaaa ape bende love, nora ni kan?surat cinte sape plak
x kan saya punya lak, sbb bile masa haku saya tuka name lak nii
haaaaaaa...ni tgh layan astro ria cite Love, Nora ni laaa
kalo tgk from beginning dah bole agak eh mcm cite ape ni, ape tuu
ada sikit mcm cite ps I love u my fevret :)
part saya tgk ni diorg baru je get married
tapi mcm mana pulak ko tau die mcm ps i love u kan
haih kan remote astro ni ada button info, bole tgk skrg
and see ada button info.tekan dan baca laa ape yg pop up kt telly tu
cume beza nye cite ni yg mati tu the wife, so yg suffer the husband laa
and if in ps i love u pkai letters in this movie usingemail
kan disitu nampak the differences nye kan.zaman moden IT lg










suke hero die si hensem Gerard ni ;p



































saya tak tgk smpai abes lg so xtau whether the ending same like ps or not
check it out okeyy..
tapi saya tetap suke like like adore love love ps I love u ni
bape kali tgk pon saya tak ingat
and even i remember all the sequence, the story but
i still nangis.sedeyy tauuuu..kau ade?hahahaha
tapi peliknye everytime tgk cite ni mesti saya alone
tak pernah husband sitting beside me enjoy watching togetha.
saya pon xtau mane die pegi.or erti kata lain x amik tau lgsg kalo x tgk telly ni
tapi xpe coz bole la touching touching lebey kalo x kene perli jer
weeeeee...

2 comments:

  1. sedih cte love, nora tu.. ;')

    ReplyDelete
  2. a ah tp sebijik cam ps i love u kan..

    ReplyDelete