Thursday, November 26, 2009

..Emotional..



emotional???
hmm saye lah tu..sedang emosi jiwa kacau
so better jgn kacau saye time2 cm nih
nti anda turut terkacau mcm saye hehehehe
tapi kenape ye saya sedang emosi???
huhu sebab saye rindu kamoo
and saye juge sakit gigi..hihiih
saje je bagi hangat..
skang ni kan blog dah jadi isu hangat
mcm2 perkara hot citer kt blog kan
hahaha including me la tuhh

saye rindu kamoo damn much
bukan tak bese cm ni tp lately saye bit sensitive
ye lah owg nak kawen kate kan
sti lah mcm2 menda rase..ade je bnda x kene
jiwe sgt kacau..tak senang hati

tapi saye sgt lah geram
ade yg xde keje tuh nyeboking lak hal org
huhu i nyer wedding suke hati lah kan
nak citer ke xmo citer ke..tgu je lah kad
sebok2 je tya..nak sponsor ke
klau nk sponsor xpe lah..ni stkat nk tmbah dosa tu
baik x yah..

well stick to our story
hehehe saye rindu kamoo....sgt rindu
ouchh ni klau dak opis bace nih
malu giler wehh..sti kena bhn nyer
tp peduli lah kan..korg tu mmg
suke je gelak kan owg kan
sbb lom bercinta bertunang lagi blh la
silap2 ti duk tepi peti ais
bwh katil dlm washroom sb nk sejuk kan bdn
ye lah hangat bercinta kan..ahahah

so kepada mereka tu yg concern psl saye
bia pon die tidak hensem dan kaye
tapi saye dah suke die..suka hati lah kan
jgn suke suke kutuk tunang saye taww
cermin diri tu dulu baru ckp hal org
yg penting suka duka susah senang kami berdua
bukan susah kan owg len pon
so if u tak puas hati meh la cni
ckp dpn saye nih..jgn la nk gosip2 kt blkg tuh
kalau tak tau tya..xnk tya jgn wat citer
tak malu sebok jga tepi kain org..
kain sndri koyak..senget x mo jaga
dah la hati tu busuk ni mulot pun busuk gak
huh annoying person (*><*)


to my love, miss u so much ♥

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. erin..biar xensem..asalkan die wat kite bahgia..

    ReplyDelete